GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στέλνει το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό της χορεύοντας με καυτό εσώρουχο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στέλνει το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό της χορεύοντας με καυτό εσώρουχο
AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της και συνοδεύει το κείμενό της με ένα καυτό βίντεο, όπου χορεύει... φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης και 14 μήνες γάμου μετά τις φήμες που ήθελαν την ποπ τραγουδίστρια να απατάει τον σύζυγό της.

Ο Σάμ Ασγκάρι φαίνεται να πίστεψε αυτές τις φήμες ακόμα και αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα. «Ήταν θέμα χρόνου για τον Sam να ζητήσει διαζύγιο» αναφέρει πηγή στο TMZ ενώ η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια γινόταν πολλές φορές βίαιη προς τον σύζυγό της!

Η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της θέλησε να τοποθετηθεί με μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε αλλά δηλώνοντας σοκαρισμένη.

Η Μπρίτνεϊ δείχνει ότι μπορεί να το ξεπεράσει και να πάει παρακάτω και συνοδεύει το μακροσκελές μήνυμά της μ' ένα βίντεο όπου χορεύει έντονα φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Όπως όλοι γνωρίζουν, εγώ και ο Σαμ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολλά του να είσαι με κάποιον, έτσι, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί (σ.σ. χώρισα). Ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!

Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα από φίλους που με συγκινούν και σας ευχαριστώ! Προσπαθώ να είμαι δυνατή για πολύ καιρό και το Instagram μου να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε!

Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και να αφήσω τα δάκρυά μου να κυλήσουν για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο πάντα έπρεπε να κρύβω τις αδυναμίες μου. Αν δεν ήμουν το “δυνατό στρατιωτάκι” του μπαμπά μου, θα με έστελνε σε μέρη ώστε να ζητήσω ιατρική βοήθεια. Τότε όμως, ήταν η στιγμή που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένειά μου. Υποτίθεται ότι με αγαπούσαν άνευ όρων, όχι υπό προϋποθέσεων. Θα είμαι, λοιπόν, όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά! Τέλος πάντων, να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε»