GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο γραφείο μετά τις διακοπές της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο γραφείο μετά τις διακοπές της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε σήμερα, Δευτέρα 28/8 στα γραφεία του Alpha με την πρεμιέρα του «Happy Day» να δρομολογείται στις 11 Σεπτεμβρίου.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι, γεμάτο ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί και αφού γέμισε τις μπαταρίες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε σήμερα, Δευτέρα 28/8 στα γραφεία του Alpha με την πρεμιέρα του «Happy Day» να δρομολογείται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια του Alpha ενθουσιασμένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα βίντεο από την πρώτη της μέρα στο γραφείο.

Οι περισσότεροι συνεργάτες της έχουν επιστρέψει ένα πραγματοποίησαν και το καθιερωμένο τους «έθιμο», κόβοντας το κέικ που είχε ετοιμάσει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη.

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες με όλη την ομάδα της και τις συνόδευσε γράφοντας: «Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου. Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!».