GOSSIP

Σαρλίζ Θερόν: Το στιλιστικό ατόπημα της δεκαετίας του '90 που τη «στοιχειώνει» ακόμη

H Σαρλίζ Θερόν
H Σαρλίζ Θερόν
Α.Ρ

Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν στην εμφάνισή τους οι σταρ τη δεκαετία του '90 και τη...στοιχειώνει ακόμη

Σε μία συνήθεια ξεπερασμένη πια που πλέον την ενοχλεί αναφέρθηκε η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν. «Κάτω τα χέρια, το λεπτό φρύδι από τη δεκαετία του ’90», είπε η σταρ του σε «Fast X» σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στο InStyle.

«Ακόμα αναρρώνω από αυτό». Τα υπερβολικά μαδημένα και τοξωτά φρύδια ήταν μια από τις πιο καυτές τάσεις όταν η ηθοποιός ξεκινούσε την καριέρα της πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες. Εκείνη την εποχή, ονόματα όπως οι Τζένιφερ Λόπεζ, Τζέσικα Άλμπα και Κέιτ Μος ήταν μεταξύ των σταρ που είχαν υιοθετήσει την τρέλα.

Και ενώ η τάση έκτοτε έχει ξεπεραστεί, φαίνεται να επιστρέφει, με το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ να τονίζει τα φρύδια της με λεπτό μολύβι αυτό το καλοκαίρι. H 48χρονη «αγκαλιάζει» με χαρά τη φυσική ομορφιά της καθώς γερνάει.

«Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει», είπε η ηθοποιός του «Atomic Blonde» στο Allure νωρίτερα αυτό το μήνα. Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έκανα λίφτινγκ», είπε η Θερόν «Λένε, «Τι έκανε στο πρόσωπό της;» Λέω, «Απλά γερνάω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική επέμβαση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει».

Επιπλέον, η σταρ του «Bombshell» είπε ότι το διπλό πρότυπο «ότι οι άντρες μεγαλώνουν σαν τα εκλεκτά κρασιά και οι γυναίκες σαν κομμένα λουλούδια» πάντα την εκνεύριζε «Περφρονώ αυτή την ιδέα και θέλω να την αλλάξω», εξήγησε. «Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να γεράσουν με τρόπο που φαίνεται σωστό. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ενσυναίσθητοι στο πώς περνάμε όλοι στο ταξίδι μας».

Η μαμά δύο παιδιών που κέρδισε Όσκαρ για την ταινία «Το Τέρας» του 2003 - παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θα αλλάξει ποτέ ξανά δραματικά την εμφάνισή της για έναν κινηματογραφικό ρόλο. Αφού πήρε σχεδόν 23 κιλά για το φιλμ του 2018, η A-lister αποκάλυψε ότι πάλευε να επιστρέψει στο προηγούμενο μέγεθός της.

«Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και είπα, «Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος.» Και μου είπε, «Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σας δεν είναι αυτός που ήταν.» Κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό», είπε.