GOSSIP

Μπρους Γουίλις: Συγκλονίζει η σύζυγός του - «Η άνοια σκληρή ασθένεια για όλη την οικογένεια»

Μπρους Γουίλις: Συγκλονίζει η σύζυγός του - «Η άνοια σκληρή ασθένεια για όλη την οικογένεια»
Instagram

Ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με μία μετωποκροταφική άνοια, μία ασυνήθιστη μορφή της ασθένειας, που προκαλεί επιδείνωση στην συμπεριφορά και την προσωπικότητα, επηρεάζοντας και την ομιλία 

Μία συγκινητική εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις έκανε η σύζυγός του Έμμα Χέμινγκ.

Ο σταρ του Die Hard έχει διαγνωστεί με μία μετωποκροταφική άνοια, μία ασυνήθιστη μορφή της ασθένειας, που προκαλεί επιδείνωση στην συμπεριφορά και την προσωπικότητα, επηρεάζοντας και την ομιλία

Η Έμμα Χέμινγκ, με δάκρυα στα μάτια, παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο να βλέπει τον σύζυγό της να υποκύπτει στην ασθένεια. «Αυτό που μαθαίνω είναι πως η άνοια είναι δύσκολη» εξομολογήθηκε στην εκπομπή Today.

«Είναι σκληρή για το άτομο που διαγιγνώσκεται. Είναι επίσης σκληρή για την οικογένεια. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό για τον Μπρους ή για μένα ή για τα κορίτσια μας. Κι όταν λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια, πραγματικά έτσι είναι», συνέχισε.

Σε ερώτηση για το εάν ο Μπρους Γουίλις έχει επίγνωση της κατάστασής του η σύζυγός του απάντησε: «Είναι δύσκολο να ξέρω».

«Είμαστε ένα πολύ ειλικρινές και ανοιχτό σπίτι. Και το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να είμαστε σε θέση να πούμε ποια ήταν η ασθένεια, να εξηγήσουμε τι είναι, γιατί όταν γνωρίζεις ποια είναι η ασθένεια από ιατρικής άποψης, όλα βγάζουν κατά κάποιο τρόπο νόημα. Ήταν σημαντικό λοιπόν να τους ενημερώσουμε για το τι είναι, επειδή, ξέρετε, δεν θέλω να υπάρχει στίγμα ή ντροπή για την διάγνωση του πατέρα τους ή για οποιαδήποτε μορφή άνοιας», εξήγησε αναφερόμενη στο πώς μίλησε στα παιδιά της για την ασθένεια του πατέρα τους.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις, τον Μάρτιο του 2022 ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υποκριτική αφότου εμφάνισε αφασία, μία κατάσταση που εμποδίζει την ικανότητα του ανθρώπου να μιλάει και να γράφει.

Παρόλαυτά, ο Κουέντιν Ταραντίνο, φέρεται να θέλει να δώσει στον ηθοποιό την τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, στην επόμενη ταινία του, The Movie Critic. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 1994, στην ταινία Pulp Fiction.