ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κουέντιν Ταραντίνο: Θέλει τον Μπρους Γουίλις στην τελευταία του ταινία

O Koυέντιν Ταραντίνο και ο Μπρους Γουίλις
O Koυέντιν Ταραντίνο και ο Μπρους Γουίλις στο Φεστιβάλ των Καννών το 1995
Pool BENAINOUS/DUCLOS/Gamma-Rapho via Getty Images

Ο Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να θέλει να δώσει στον Μπρους Γουίλις τον τελευταίο κινηματογραφικό του ρόλο.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να θέλει τον Μπρους Γουίλις για μια τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο αγαπημένος ηθοποιός έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, μια ασυνήθιστη μορφή της νόσου που «προκαλεί προβλήματα στη συμπεριφορά και τη γλώσσα». Νωρίτερα, είχε διαγνωστεί με αφασία, η οποία τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την κινηματογραφική βιομηχανία τον Μάρτιο του 2022.

Ωστόσο, τώρα Daily Express ισχυρίζεται πως ο Ταραντίνο –ο οποίος ετοιμάζει την δέκατη και (σύμφωνα με τον ίδιο) τελευταία ταινία του, The Movie Critic– θα ήθελε τον Γουίλις για ένα μικρό cameo στην ταινία.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία Pulp Fiction.

Αν και ο σκηνοθέτης φέρεται να μην έχει πλησιάσει την οικογένεια του ηθοποιού για να μοιραστεί μαζί τους τις σκέψεις και τις ιδέες του, σκοπεύει να σεβαστεί την επιθυμία τους εάν του απαντήσουν ότι ο Μπρους Γουίλις δεν είναι πολύ καλά ώστε να πάρει μέρος στο πρότζεκτ και μπορεί αντ 'αυτού να εντάξει στο επερχόμενο φιλμ ένα βίντεο με τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του ηθοποιού από προηγούμενες ταινίες του.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα, μίλησε στη Vogue περιγράφοντας πώς είναι η καθημερινότητα του 38χρονου ηθοποιού με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως είπε στη Vogue η 29χρονη Ταλούλα, ο Μπρους Γουίλις περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με την τωρινή σύζυγό του, την 44χρονη Έμα Χέμινγκ, η οποία έχει, επίσης, μίλησε για το πώς είναι να ζεις με κάποιον άνθρωπο που πάσχει από άνοια.

Σύμφωνα με την κόρη του Αμερικανού ηθοποιού η άνοια από την οποία πάσχει δεν τον έχει επηρεάσει ως προς την κινητικότητά του. Τις περισσοτερες φορές κάνει τη διαδρομή κουζίνα-τραπεζαρία ή πηγαίνει στο γραφείο του, το οποίο είναι γεμάτο με αντικείμενα που μάζευε όπως αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες και αντικείμενα από χαλκό.

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Πάτσι Κλάιν μέχρι τη Νίνα Σιμόν», συνέχισε στην περιγραφή της καθημερινότητας του Μπρους Γουίλις.

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τη διάγνωσή του με άνοια, η κόρη του Μπρους Γουίλις είπε στη Vogue ότι ακόμα την αναγνωρίζει με την ίδια, ωστόσο, να τραβάει φωτογραφίες και να σώζει τα φωνητικά του μηνύματα «για την ημέρα που δεν είναι εδώ για να μου θυμίζει τον εαυτό του».

Διαβάστε επίσης

Ο Κουέντιν Ταραντίνο μόλις σκότωσε τις ελπίδες μας για ένα «Kill Bill 3»

Μπρους Γουίλις - Η κόρη του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του: «Έρχονται δοκιμασίες»

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του μιλά για την καθημερινότητά του με την άνοια