GOSSIP

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε ότι θα χάσω το παιδί, έπαθα σοκ»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε ότι θα χάσω το παιδί, έπαθα σοκ»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγες εβδομάδες μετά την βάφτιση του γιου της, μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν στο The 2Night Show.

Η παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά την βάφτιση του γιου της, μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ», εξομολογείται αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.