GOSSIP

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν απαντά στους επικριτές της για την εγκυμοσύνη της - «Πώς τολμάτε»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν απαντά στους επικριτές της για την εγκυμοσύνη της - «Πώς τολμάτε»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντιδρά κατά όσων την επικρίνουν για την απόφασή της να μείνει έγκυος σε ηλικία 44 ετών

Θύμα αρνητικών κριτικών έχει βρεθεί η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν την απόφασή της να μείνει έγκυος στα 44 της χρόνια με την ίδια να δίνει τη δική της απάντηση.

Ήταν γνωστό ότι η διάσημη τηλεπερσόνα προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να μείνει έγκυος στο παιδί του Τράβις Μπάρκερ, κάνοντας επανειλλημμένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο, στο Vanity Fair, εκείνη κι ο σύζυγός της συνέλαβαν το παιδί φυσικά κι όχι με τεχνητό τρόπο.

«Ήρθε όταν, τόσο εγώ, όσο κι ο Τράβις δεν το σκεφτόμασταν πλέον κι όταν είχα σταματήσει τις θεραπείες γονιμότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε επίσης, πως τα σχόλια για την ηλικία της σε σχέση με τη μητρότητα δεν την «αγγίζουν» πλέον.

«Αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Σε αυτούς που τα λένε, λέω απλά "πώς τολμάτε να αμφισβητείτε το πλάνο του Θεού;". Γιατί εγώ έτσι βλέπω αυτή την εγκυμοσύνη. Ότι είναι σχέδιο του Θεού», τόνισε.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ξεκίνησε τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης με τον αγαπημένο της, λίγο πριν παντρευτούν. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως η συγκεκριμένη επιλογή ήταν μονόδρομος.

«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα σαν να έκανα κάτι που δεν ήταν σωστό για εμένα. Η διαίσθησή μου μου έλεγε ότι δεν ήταν κατάλληλο για μένα. Δεν παίρνω καν φάρμακα φανταστείτε. Όλα αυτά δρουν ενάντια στο σώμα μου. Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν ήταν σωστό. Συνέχισα να λέω στον Τράβις "αν είναι γραφτό να κάνουμε μωρό, τότε απλά θα συμβεί". Και έτσι ήταν. Όταν σταματήσαμε να επιβάλλουμε τη διαδικασία, τότε έγινε», πρόσθεσε.