GOSSIP

Καίτη Γκρέυ: Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση επιμέλειας της τραγουδίστριας

Καίτη Γκρέυ: Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση επιμέλειας της τραγουδίστριας
EUROKINISSI

Τι διεκδικούν οι δύο πλευρές για την δικαστική συμπαράσταση της Καίτης Γκρέυ

Σήμερα εκδικάζεται στην Ευελπίδων η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ και αναμένεται η οριστική απάντηση από το δικαστήριο για το ποιος θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της.

Όπως είχε δηλώσει η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια και αντιμετωπίζει μία σειρά προβλημάτων υγείας.

Η Αγγελική Ηλιάδη ωστόσο δεν θα παρευρίσκετια στο δικαστήριο, λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι «I'm a Celebrity Get Me Out Of Here», έτσι θα εκπροσωπηθεί από την μητέρα και τον αδελφό της.

Τη δικαστική συμπαράσταση της Καίτης Γκρέυ διεκδικούν από τη μία ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης και από την άλλη η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη, που θέλει να εκτελέσει πιστά την εντολή της τραγουδίστριας και να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες, ενώ από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη εκφράζεται η επιθυμία να μη βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ. Η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη φοβάται μην πάρει την επικαρπία ο πρωτότοκος γιος, που πιθανά θα επωφεληθεί οικονομικά από αυτό.