GOSSIP

Ξέσπασε ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ έξω από την Ευελπίδων: «Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία»

Ξέσπασε ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ έξω από την Ευελπίδων: «Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία»
Glomex

Στην Ευελπίδων σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση δικαστικής συμπαράστασης της Καίτης Γκρέυ

Σε τεντωμένο σχοινί είναι οι σχέσεις της οικογένειας Ηλιάδη εν μέσω της δικαστικής διαμάχης για την δικαστική συμπαράσταση της Καίτης Γκρέυ.

Ο εγγονός της τραγουδίστριας και αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη είχε ένα έντονο ξέσπασμα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων αναφερόμενος στον θείο του Φίλιππο Ηλιάδη, που διεκδικεί την επιμέλεια της μητέρας του, όπως και η οικογένεια του έτερου γιου της Καίτης Γκρέυ, Βασίλη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης μιλώντας στις κάμερες λίγο πριν μπει στη δικαστική αίθουσα είπε: «Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας. Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως».

Σε αρκετά έντονο ύφος συμπλήρωσε: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο. Ο κύριος Φίλιππος θέλει να την πάρει από το σπίτι της, ενώ η επιθυμία της με πολλούς μάρτυρες είναι να παραμείνει εκεί. Δεν θεωρώ θείο μου αυτό τον άνθρωπο. Στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ έχει πεθάνει ο πατέρας μου, μίλησαν με βαριά λόγια. Δεν θέλω να επεκταθώ και επιφυλάσσομαι και για μήνυση στον δικηγόρο. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Αυτός, μόλις πέθανε ο πατέρας μου εμφανίστηκε ξαφνικά και είχε απαιτήσεις. Είχε πέντε χρόνια να εμφανιστεί. Η γιαγιά μου δεν ήθελε καθόλου τον άλλο της γιο. Γι’ αυτό και πέντε χρόνια όσο ζούσε ο πατέρας μου δεν πάταγε ποτέ σπίτι. Η γιαγιά μου είχε μια σύνταξη και πληρωνόταν η οικιακή βοηθός που την πρόσεχε. Προφανώς ο κύριος Φίλιππος ήθελε να την πάρει από το σπίτι για να παίρνει τα λεφτά. Δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία».

Οι δύο πλευρές, ο πρωτότοκος γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης και η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη, διεκδικούν την επιμέλεια της τραγουδίστριας, η οποία πάσχει από προχωρημένη άνοια.

Η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη θέλει να τηρήσει την επιθυμία της Καίτης Γκρέυ, να περάσει την υπόλοιπη ζωή της, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια.

Μιλώντας για την υπόθεση στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» η Αγγελική Ηλιάδη είχε πει: «Είναι ένα θέμα που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη 100% πως θα σεβαστούν τις επιθυμίες της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει».

Να σημειώσουμε πως σήμερα η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να βρίσκεται στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, λόγω της συμμετοχής της στο «I'm a Celebrity Get Me Out Of Here».