GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα: Τον καταλαβαίνω τον Γιώργο γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα: Τον καταλαβαίνω τον Γιώργο γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή την Κατερίνα Ζαρίφη και τη «μέτρηση» των διαστάσεων του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και το πώς απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασαν στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει ανοιχτά την άποψή της για την κόντρα, επισημαίνοντας ότι το σκετς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν της άρεσε καθόλου αλλά σε μία νέα εκπομπή χρειάζεται να δίνεται χρόνος.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Όταν κάνεις μία εκπομπή και νιώθεις ότι ο άλλος σου απευθύνει ένα σχόλιο με τέτοια ευθύτητα, νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις. Δεν το βρίσκω κακό. Κι εμείς είμαστε μία εκπομπή που μπορεί πάνω σε μία κουβέντα, με ένα θέμα του Λευτέρη Μητσόπουλου, να κάνουμε μία σάτιρα λίγο πιο πιπεράτη, στη λογική ότι βγαίνει γέλιο… Εγώ σε αυτό που είδα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν γέλασα. Δεν με πειράζει, ούτε πουριτανή είμαι, ούτε συντηρητική αλλά δεν έβγαινε γέλιο από αυτό».

«Σε μία ζωντανή εκπομπή μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο υπονοούμενο αλλά να βγαίνει γέλιο. Σε αυτό (με την Κατερίνα και τον Δημήτρη) ήταν σαν γραμμένος διάλογος. Όπως και να έχει, επειδή είναι μία νέα εκπομπή, πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι και να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν μία μορφή και μία ροή» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε: «Τον καταλαβαίνω τον Λιάγκα γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει γι’ άλλα. Έχει δώσει αφορμές αλλά γύρισε συνειδητοποιημένος, κι έχει μάθει από τα λάθη του…».