GOSSIP

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δε με ενδιέφεραν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης» - Το μεγάλο απωθημένο του

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δε με ενδιέφεραν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης» - Το μεγάλο απωθημένο του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί και την εκπομπή «Στην υγεία μας» που παρουσίαζε επί σειρά ετών

Για τα νούμερα τηλεθέασης την εκπομπή «Στην υγειά μας» αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί τη φετινή θεατρική σεζόν μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Mega όπου αρχικά αναφέρθηκε στο έργο «Sexy laundry», που παρουσιάζεται για τρίτη σεζόν στην Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός reunion των Απαράδεκτων.

«Είμαστε 3η σεζόν στο «Sexy laundry». Το έργο είναι πολύ ωραίο, η Ρένια είναι αυτή που είναι, νομίζω μπορούμε να παίζουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η Ρένια πάντα ήταν πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» σημείωσε ότι «είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος για το ”Κάνε ότι κοιμάσαι”», ενώ πρόσθεσε πως «Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, άλλα στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε εκτενέστερα στην εκπομπή «Στην υγειά μας» που παρουσίαζε και την απόφασή του να σταματήσει.

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που σταμάτησε το «Στην υγεια μας», είχε αρχίσει μία φθορά μέσα μου και έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό, την είχε ανάγκη ο κόσμος. Μου πήρε 4-5 χρόνια για να αποφασίσω να την σταματήσω. Δεν νομίζω να επανέφερα το «Στην υγεια μας» τώρα, ίσως μετά από αρκετά χρόνια. Το μόνο που σκέφτηκα όταν μου πρότειναν να κάνω το εορταστικό της ΕΡΤ ήταν «μην μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το ποιοι καλλιτέχνες ήταν το απωθημένο του ως καλεσμένοι στην εκπομπή απάντησε: «Ο Φοίβος ήταν απωθημένο να έρθει στην εκπομπή, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Χάρις Αλέξιου. Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν δυο εκπομπές με τον Ξαρχάκο, ήθελα να τελειώσω έτσι», κατέληξε ο ηθοποιός.