GOSSIP

Δούκισσα Νομικού: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά της (pics)

Δούκισσα Νομικού: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά της (pics)
Instagram

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι κάθε χρόνο στολίζει μαζί με τα παιδιά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο την Κυριακή πριν από τα γενέθλιά της

Τι κι αν ο χειμώνας ακόμα δεν έχει έρθει και οι θερμοκρασίες θυμίζουν περισσότερο καλοκαίρι και ο Νοέμβριος μετράει μόλις λίγες ημέρες, η Δούκισσα Νομικού μπήκε ήδη σε... χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στόλισε ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, μαζί φυσικά με τα παιδιά της Σάββα και Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι το δέντρο που στόλισαν είναι το ίδιο με εκείνο που στόλιζε όταν ήταν μικρή στο πατρικό της σπίτι, ενώ τα τελευταία χρόνια φέρνει τα Χριστούγεννα στο σπίτι της την Κυριακή πριν από τα γενέθλιά της.

«Κι όμως…Με τα παιδιά στολίζουμε τα τελευταία χρόνια το ίδιο δέντρο που στόλιζα στο πατρικό μου σπίτι όταν ήμουν μικρή, την Κυριακή πριν από τα γενέθλια μου Και του χρόνου με υγεία . **φέτος στολίσαμε με air condition», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram.