GOSSIP

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Βαθαίνει η κρίση με την αδελφή της Κιμ - Δεν έχει δει ακόμα το μωρό της

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Βαθαίνει η κρίση με την αδελφή της Κιμ - Δεν έχει δει ακόμα το μωρό της

«Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πρόκειται να συστήσει το νέο μωρό στην οικογένειά της «μόνο με πρόσκληση»», είπε μια πηγή στην US Sun.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποφάσισε να θέσει έναν αυστηρό κανόνα για όποιον επιθυμεί να δει τον νεογέννητο γιο της, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η σταρ των "The Kardashians" αποφάσισε να δέχεται τους επισκέπτες «μόνο με πρόσκληση» μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της, το πρώτο της με τον σύζυγό της Travis Barker.

Πηγές αναφέρουν ότι η αδερφή της Kim Kardashian δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον νεογέννητο γιο, που ονομάζεται Rocky 13 Barker.

«Η Κόρτνεϊ πρόκειται να συστήσει το νέο μωρό στην οικογένειά της «μόνο με πρόσκληση»», είπε μια πηγή στην US Sun.

Γέννησε υπό τους ήχους του Τράβις Μπάρκερ

Ο Τράβις Μπάρκερ μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό του να παίζει ντραμς, στο δωμάτιο τοκετού με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, την ώρα που γεννούσε.

«Εξασκούμαι στον χτύπο της καρδιάς του μωρού μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο ντράμερ, το οποίο η Καρντάσιαν ξαναμοιράστηκε στο Instagram Story της.

Πολλοί λογαριασμοί έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως, με αρκετούς να κατακρίνουν την πράξη του διάσημου μουσικού και άλλους να λένε ότι είναι περίεργο και ενοχλητικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Κόρτνεϊ υποδέχτηκε το πρώτο παιδί της με τον Μπάρκερ την περασμένη εβδομάδα.

«Είναι ευτυχισμένη που μπορεί απλά να αγκαλιάζει το αγοράκι της τώρα», δήλωσε μια πηγή στο People την Κυριακή. Το αγοράκι της Καρντάσιαν και του Μπάρκερ ονομάζεται Rocky 13 Barker, το οποίο επιβεβαίωσε ο περήφανος μπαμπάς στο επεισόδιο της εκπομπής «One Life Once Chance With Toby Morse» στις 30 Οκτωβρίου.