GOSSIP

Λόπεζ: Επιδεικνύει το γιορτινό της τραπέζι για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Λόπεζ: Επιδεικνύει το γιορτινό της τραπέζι για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Η Λόπεζ συνδύασε τα πιάτα με χρυσά μαχαιροπίρουνα

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει τραγουδήσει το "Your love don't cost a thing" (Η αγάπη σου είναι πάνω από τα χρήματα) αλλά σίγουρα το τραπέζι της για την Ημέρα των Ευχαριστιών κοστίζει και μάλιστα χιλιάδες ευρώ.

Η τραγουδίστρια έδωσε μια γεύση από το στρωμένο της τραπέζι στην πίσω αυλή της έπαυλης της ίδιας και του Μπεν Άφλεκ 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, την Πέμπτη.

«Χρησιμοποιήσαμε πορτοκάλια, λεμόνια και λωτούς για το κεντρικό κομμάτι», είπε η 54χρονη λατίνα σταρ στους followers της στο Instagram.

Η Λόπεζ συνέχισε τονίζοντας τα «αγαπημένα της σερβίτσια Hermès», τα χρυσά πιάτα δείπνου Mosaique Au 24 και τα αντίστοιχα πιάτα σούπας, τα οποία πωλούνται στα 250 και 230 δολάρια, αντίστοιχα.

Η τραγουδίστρια συνδύασε τα πιάτα με χρυσά μαχαιροπίρουνα και «λευκές πετσέτες» ενώ ολοκλήρωσε τη γιορτινή διακόσμηση με λευκά κεριά και μπουκάλια Delola L’Orange Spritz.

Το διάσημο ζευγάρι αγόρασε το πολυτελές αυτό σπίτι τον Μάιο του 2023 μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναζήτησης.

Ενώ το ζευγάρι δεν έχει κάνει ποτέ επίσημα ξενάγηση στα 12 υπνοδωμάτια, τα 12 μπάνια και το γκαράζ με 12 αυτοκίνητα της έπαυλης, πολλά δωμάτια έχουν εμφανιστεί στο φόντο των συχνών αναρτήσεων της Λόπεζ στο Instagram.

Πιο πρόσφατα, πόζαρε με φόρεμα Gucci σε έναν από τους διαδρόμους της.