ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Πόζαρε με στενό εντυπωσιακό φόρεμα και προκάλεσε «ντελίριο» στους θαυμαστές της

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαστράπτουσα
Η Τζένιφερ Λόπεζ απαστράπτουσα
Ιnstagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει τους παγκοσμίου φήμης γοφούς της και το σμιλεμένο σώμα της με ένα σέξι στενό φόρεμα και οι θαυμαστές της παραληρούν

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε τις θηλυκές καμπύλε της με ένα σέξι, κολλητό φόρεμα, ενώ πόζαρε στο Instagram αυτή την εβδομάδα. Η 54χρονη ποπ σταρ ήταν ντυμένη με ένα στενό ρούχο Magda Burtrym που αναδείκνυε το σώμα της

Το σύνολό της που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της είχε ημιδιαφανές ύφασμα και μια περίπλοκη φλοράλ λεπτομέρεια στο ντεκολτέ. Η Λατίνα καλλονή εμφανίστηκε να ισορροπεί σε ένα πανύψηλο ζευγάρι γόβες στιλέτο και πρόσθεσε μια πινελιά λάμψης με ένα σετ σκουλαρίκια που συμπλήρωναν το λευκό βερνίκι νυχιών της.

Την εμφάνισή της για τη νέα φωτογράφιση στο Instagram επιμελήθηκε η Mariel Haenn και ο Rob Zangardi, τα μαλλιά της ο Lorenzo Martin, το μακιγιάζ ο Scott Barnes και τα νύχια Tom Bachik. Εκτός από τη μουσική και τις ταινίες, η JLO ασχολείται πλέον με το Delola, μια σειρά από έτοιμα κοκτέιλ που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Όταν έκανε το ντεμπούτο της η μάρκα, η J-Lo προκάλεσε αντιδράσεις γιατί ξεκίνησε μια σειρά αλκοολούχων ποτών, παρά το γεγονός ότι πίνει σπάνια και ο σύζυγός της Μπεν Άφλοκ είναι αλκοολικός σε απαξάρτηση. Όταν προωθούσε τη νέα μάρκα τον Απρίλιο, ομολόγησε ότι πίνει μόνο ένα «κοκτέιλ εδώ κι εκεί περιστασιακά».

Ο Μπεν Άφλεκ ήταν ειλικρινής σχετικά με τις μάχες του με το αλκοόλ, καθώς μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Όταν υποτροπίασε το 2018, η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ παρενέβη και τον οδήγησε σε απεξάρτηση.

Σύμφωνα με την DailyMail.com ο γάμος της J-Lo βοήθησε τον Μπεν και την πρώην σύζυγό του να «φτάσουν σε ένα καλύτερο μέρος» στη δική τους σχέση. «Ο Μπεν είναι υγιής. Το δράμα του παρελθόντος και τα συναισθήματα του διαζυγίου έχουν φύγει προ πολλού και όλα δουλεύουν αρμονικά», εξήγησε καλά ενημερωμένη πηγή.