GOSSIP

Μιχάλης Ρακιντζής: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν - Θέλω να μιλάω μόνο για τη δουλειά μου»

Μιχάλης Ρακιντζής: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν - Θέλω να μιλάω μόνο για τη δουλειά μου»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μιχάλης Ρακιντζής

Για τις αξέχαστες στιγμές της καριέρας του και την υποστήριξη των γονιών του στο ξεκίνημά του μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζης.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

«Ως παιδιά παίζαμε έξω και κάναμε εύκολα παρέες. Από πιτσιρικάς το τραγούδι ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί στην καριέρα μου. Στο ξεκίνημά μου έλεγαν να ασχοληθώ με ό,τι θέλω, αρκεί να σπουδάσω», είπε για την οικογένειά του και πώς δέχθηκαν την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική.

Παράλληλα είπε ότι η δισκογραφική του εταιρεία ήταν πάντα υποστηρικτική σε «ό,τι βλακεία και αν έκανα ή σε ό,τι concept εκτός πραγματικότητας».

«Από την εποχή των επιτυχιών δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες συναυλίες στα γήπεδα και την πολύ θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Κάποια στιγμή θα υπάρξει τέλος για τις live εμφανίσεις μου αλλά τέλος για τη μουσική δεν θα υπάρξει και αυτό είναι το σημαντικό».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε ότι θέλει να την κρατάει για τον ίδιο και γι' αυτό που θέλει να μιλάει είναι μόνο για τη δουλειά του.

«Θέλω να μιλάω στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για τη δουλειά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν». «Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τη μουσική. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, παραμένεις νέος», κατέληξε.