GOSSIP

Εύη Βατίδου: «Ο Αλέξης Κούγιας μου έχει πει ότι έχει χωρίσει»

Εύη Βατίδου: «Ο Αλέξης Κούγιας μου έχει πει ότι έχει χωρίσει»

Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφο αναφέρεται, ανέφερε η Εύη Βατίδου 

Δηλώσεις για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια έκανε η Εύη Βατίδου.

Ο ποινικολόγος είχε ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του και πως βρίσκεται ήδη σε άλλη σχέση, στην οποία ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Εύη Βατίδου ανέφερε: «Δημόσια έχει κάνει κάποια δήλωση και έχει κάποιο λόγο που την έκανε. Όποτε κάνει δηλώσεις είναι πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πολύ καλά τι λέει. Κάτι έχει στο μυαλό του».

Εν συνεχεία εξήγησε ότι δεν γνωρίζει σε ποια σύντροφο αναφέρεται ο Αλέξης Κούγιας, ενώ πρόσθεσε ότι της είχε πει πως είναι μόνος. «Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφο αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert για την υψηλοτάτου επιπέδου; Δεν έχω καταλάβει, θα μου πει κάποια στιγμή. Πριν τη δήλωση, εγώ ήξερα ότι δεν υπάρχει. Ναι, μου είχε πει ότι έχει χωρίσει».

Παράλληλα η Εύη Βατίδου ανέφερε ότι κάθε χρόνο κάνουν όλοι μαζί Χριστούγεννα με τα παιδιά της και τον πρώην σύζυγό της. «Χριστούγεννα κάνουμε κάθε χρόνο μαζί με τον Αλέξη και τα παιδιά. Έτσι θα κάνουμε και φέτος».

«Αν μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ όλα αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Tον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό και αυτό κάνει καλό και σε μένα και στα παιδιά μας», κατέληξε.