GOSSIP

Μαρία Κορινθίου: «Καρφώνει» τη Μπέττυ Μαγγίρα - «Δεν ξέρω αν έγινε μοντάζ εσκεμμένα για να εκτεθώ»

Μαρία Κορινθίου: «Καρφώνει» τη Μπέττυ Μαγγίρα - «Δεν ξέρω αν έγινε μοντάζ εσκεμμένα για να εκτεθώ»

Η Μαρία Κορινθίου τόνισε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της έγινε μοντάζ και δεν ξέρει αν έγινε εσκεμμένα προκειμένου να εκτεθεί.

Η Μαρία Κορινθίου σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε πέταξε «σπόντες» για τη Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή I love SouKou. Η ηθοποιός τόνισε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της έγινε μοντάζ και δεν ξέρει αν έγινε εσκεμμένα προκειμένου να εκτεθεί.

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία, ότι εκτίθεμαι. Οπότε, για να μην εκτίθεμαι, και να μην εκτίθενται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν και αυτοί που έπαιξαν τις δηλώσεις μου, για να μην εκτίθενται κι αυτοί, να παίξουν από την αρχή τη δήλωσή μου. Που λέω ότι δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, δεν ξέρω αν κόβεται, δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά ή όχι. Θα σας μιλήσω γενικά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να κόβεται μία σειρά.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε εσκεμμένα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μοντάζ έγινε έτσι όπως έγινε. Τώρα, αν έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ, για να γίνει θέμα ή για άλλες εντυπώσεις… Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, οπότε υποθέτω ότι μονταρίστηκε και αναλόγως το βίντεο».

Μπέττυ Μαγγίρα: «Πες ότι δεν μπορείς να έχεις άποψη»

«Καλό είναι, όταν κάνεις δηλώσεις και δεν ξέρεις ένα θέμα, να λες ότι δεν το ξέρεις. Όχι τίποτα άλλο, εκτίθεται η ίδια. Όταν σε ρωτάνε τι έχεις να πεις για τον “Έρωτα φυγά” και λες, “εντάξει μια σειρά δε πάει τόσο καλά…” μα τα νούμερά της είναι τριπλάσια από τον μέσο όρο του σταθμού. Πόσο καλύτερα να πάει;

Πες ότι δεν ξέρεις τι έχει συμβεί ακριβώς και δε μπορείς να έχεις άποψη… Δε μπορεί με μια σειρά να ανέβει η τηλεθέαση όλου του καναλιού. Δε μπορείς με μια σειρά να ρεφάρεις ότι ξόδεψες όλο τον χρόνο… Δεν υπάρχουν τα χρήματα, όχι ότι δεν απέδωσε τα κέρδη η σειρά. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι» είχε πει η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Μαρία Κορινθίου.