GOSSIP

Τέιλορ Σουίφτ: Δεν κρύβει τον έρωτά της με τον Τράβις Κέλτσε - Που θα περάσουν τις γιορτές

Τέιλορ Σουίφτ: Δεν κρύβει τον έρωτά της με τον Τράβις Κέλτσε - Που θα περάσουν τις γιορτές

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει - Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Τράβις Κέλτσε

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλτσε θα περάσουν μαζί τις διακοπές φέτος, επιβεβαιώνει αποκλειστικά το Page Six.

Μια πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα ότι η σούπερ σταρ της ποπ, θα είναι μαζί με τον αθλητή του NFL, στο Κάνσας Σίτι,τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αθλητής θα συνεχίσει της επαγγελματικές του υποχρεώσεις ενώ δεν είναι σαφές εάν η τραγουδίστρια θα παραμείνει στο Κάνσας Σίτι μεταξύ των αγώνων ή αν θα πετάξει στο Τενεσί για να είναι με τους γονείς της, Andrea και Scott Swift.

Το μυθικό ποσό που συγκέντρωσε η περιοδεία της

Μυθικά ποσά αγγίζουν τα κέρδη από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας – φαινόμενο «Eras Tour».

Σύμφωνα μάλιστα με τα διεθνή ΜΜΕ η συγκεκριμένη περιοδεία συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών.

Σύμφωνα με το Pollstar, η περιοδεία της με τίτλο Eras Tour έχει φέρει κολοσσιαία έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων, που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια και φυσικά αποτελεί την πρώτη περιοδεία από έναν καλλιτέχνη ή ένα συγκρότημα που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.

Η περιοδεία πούλησε συνολικά 4,35 εκατομμύρια εισιτήρια για τις 60 παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 17 Νοεμβρίου 2022 και 15 Νοεμβρίου 2023. Καταλαβαίνετε για τι αριθμούς μιλάμε έτσι;

Κρίνοντας από το πόσο γρήγορα εξαντλήθηκαν οι παραστάσεις της επόμενης χρονιάς, φαίνεται ότι η περιοδεία της Σουίφτ θα συνεχίσει να αυξάνει το προβάδισμά της ως η περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Μάλιστα, βρίσκεται πλέον πάνω από παγκόσμια tours άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως η Μπιγιονσέ, οι Coldplay, ο Εντ Σίραν ή ο Χάρι Στάιλς.