GOSSIP

Λιάγκας: «Στην αρχή χασκογελούσα με τον Πλεύρη και την Σιακαβάρα τώρα έχει γίνει θλιβερό το θέμα»

Λιάγκας: «Στην αρχή χασκογελούσα με τον Πλεύρη και την Σιακαβάρα τώρα έχει γίνει θλιβερό το θέμα»

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα διέψευσαν το δημοσίευμα του γάμου τους on camera και τις εν λόγω δηλώσεις τους σχολίασαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ανοιχτά για το θέμα

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε στη σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα επισημαίνοντας πως στην αρχή είχαν πλάκα, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι κάπως στενάχωρο.

Το ζευγάρι διέψευσε το δημοσίευμα του γάμου τους on camera και τις εν λόγω δηλώσεις τους σχολίασαν στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν μία συνέντευξη που θα έπρεπε να την παίζει στο κανάλι του στο youtube ο γιος του, ο Θάνος Πλεύρης. Το κομμάτι που λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ότι έχει διαφορετική ιδεολογία με τον γιο του είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να κάνει ο πατήρ στον υιό. Για όλους αυτούς που τους ταυτίζουν.

Δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε για τα παιδιά να μην ξέρουν αν παντρεύτηκε ο πατέρας, να ανεβάζουν αινιγματικές αναρτήσεις, ο πατέρας να απαντά ειρωνικά στα παιδιά για βλακείες. Ενώ στην αρχή είχε λίγο πλάκα, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο. Στην αρχή χασκογελούσα, τώρα είναι θλιβερό».