GOSSIP

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και αποθεώνεται στο Instagram

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και αποθεώνεται στο Instagram
Instagram

H Αλεσάνστρα Αμπρόσιο στα 42 της χρόνια παραμένει μια κούκλα

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο σε νέα ανάρτηση της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία με ολόσωμη μαγιό. Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret πόζαρε στον φακό μέσα σε μια πισίνα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980.

Η 42χρονη καλλονή που διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα σε ένα αφιέρωμα για το περιοδικό Ocean Drive, αναφέρθηκε στις αλλαγές στον κόσμο της μόδας και του μόντελινγκ κατά τη διάρκεια της καριέρας της που διήρκεσε δύο δεκαετίες.

«Με την πάροδο των ετών, η βιομηχανία γνώρισε την εξέλιξη, αλλά γίνεται περισσότερη δουλειά»,

Αποκάλυψε επίσης τι είναι το πιο σημαντικό για εκείνη στη ζωή αυτές τις μέρες. «Τρία πράγματα χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ζήσω είναι η αγάπη, η οικογένεια και οι φίλοι μου».

Αλεσσάντρα Αμπρόσιο - Ρίτσαρντ Λι: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Tον Σεπτέμβρη έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση της Αλεσσάντρα Αμπρόσιο και του Ρίτσαρντ Λι μετά από δύο χρόνια σχέσης σύμφωνα με την Daily Mail.

Το 42χρονο αγγελάκι της Victoria Secret χώρισε από τον 41χρονο σύντροφό της

«Δεν έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ήταν με τους φίλους και τα παιδιά της, και εκείνος δούλευε. Έτσι έχουν απομακρυνθεί για λίγο. Πάντα τον αγαπούσε πολύ. Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες» είπε πηγή κοντά στην Αλεσσάντρα Αμπρόσιο στη Daily Mail.

Μάλιστα ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι τελευταία φορά στα μέσα Ιουνίου στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου έπαιζαν βόλει

Η Αλεσσάντρα Αμπρόσιο και ο Ρίτσαρντ Λι ήταν ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2021.

Το μοντέλο έχει δύο παιδιά από τον πρώην σύντροφό της, Jamie Mazur από τον οποίο χώρισε το 2018 μετά από 10 χρόνια σχέσης.