GOSSIP

Θέλξη: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος στη ζωή μου, παλιά είχα άγνοια κινδύνου»

Θέλξη: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος στη ζωή μου, παλιά είχα άγνοια κινδύνου»
Glomex

«Τα παιδιά μου είναι ο αέρας που αναπνέω», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια Θέλξη

Η Θέλξη μίλησε για την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα, την μητρότητα αλλά και όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» η τραγουδίστρια αρχικά είπε «Είμαι πολύ χύμα στην καθημερινότητά μου, δεν είμαι Θεσσαλονικιά που πάει για καφέ».

Αναφερόμενη στη μητρότητα είπε: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει κι είναι ο αέρας που αναπνέω τα παιδιά μου».

Για την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα και τις συνεργασίες της στην καριέρα της σημείωσε: «Θέλω να είμαι κάπου που να με προσέχουν και να με αγαπούν. Ακόμα κι αν έζησα περίεργες καταστάσεις εγώ στο παρελθόν, είχα τη δύναμη να τις αντιμετωπίσω. Είχα άγνοια κινδύνου μάλλον, γιατί ήμουν μικρή. Τώρα που συνειδητοποιώ και από τη θέση της μαμάς που έχω την ευθύνη, συνειδητοποιώ ότι σε πολλά θέματα, είχα την άγνοια κινδύνου κι ο Θεός κάπου μας προσέχει. Έχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά».

Η Θέλξη δεν δίστασε να μιλήσει και για το bullying που έχει δεχθεί. «Δεν μπορώ καθόλου με το bullying. Τρέμω στην ιδέα το πώς θα αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Θυμάμαι στο σχολείο να δέρνομαι με τα αγόρια, γιατί κορόιδευαν τον αδύναμο. Το παιδί με τα γυαλιά ή το παιδί με τα παραπάνω κιλά. Απλά δεν το λέγαμε bullying».

Πρόσθεσε: «Το κακό της εποχής είναι η πληροφορία. Έχουμε τρομερή πληροφορία, μαθαίνουμε όλα τα άσχημα που γίνονται παντού. Είπα σε έναν φίλο μου που έχει site να βάλει για μια εβδομάδα καλές ειδήσεις να φτιάξει η ψυχολογία και μου είπε "δεν τις κλικάρουν". Είμαστε και σαν λαός έτσι».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη, την οποία, όπως λέει, θεωρεί ότι πέρασε και η ίδια. «Επιστημονικά μπορεί να πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, δεν ξέρω. Αλλά είχα τόση αγάπη για αυτά που μου συνέβαιναν και έλεγα ότι δεν είσαι μόνη σου, έχεις το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου. Βλέπω τις μανούλες σε εμπορικά και θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Αυτό νιώθω τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου και τις βλέπω που παλεύουν με τα μωρά και τα καρότσια. Νιώθω ότι θέλω να τις πάρω αγκαλιά».

«Λένε ότι δεν είναι καλή η Ελληνίδα μάνα, αλλά είμαστε οι καλύτερες», είπε κλείνοντας.