GOSSIP

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τις επαναλήψεις της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»: Είναι συγκινητικό»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τις επαναλήψεις της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»: Είναι συγκινητικό»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για την σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στην οποία και πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στις επαναλήψεις της σειράς, οι οποίες και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

«Αν τύχει και το δω, δεν θα κολλήσω τόσο στο πώς παίζω, γιατί ό,τι ήταν, το έκανα. Από εκεί και πέρα, έδειξε και ο χρόνος ότι ήταν κάτι που όλοι μαζί κάναμε και βγήκε πολύ όμορφο στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτα συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια περίπου, υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν αυτή τη σειρά».

Σχετικά με τις επαναλήψεις που προβάλλονται μέχρι σήμερα, δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ότι ήμουν στο θέατρο, έμαθα από φίλους ότι κάθονται στον καναπέ με κουβερτούλα και φαγητό και βλέπουν το "Είσαι το ταίρι μου". Λέω "είστε τρελοί; Μετά από τόσα χρόνια το βλέπετε ξανά;". "Ξανά" μου λένε».

Τέλος, όσο για την επιτυχία που σημειώνει μέχρι σήμερα η σειρά, δήλωσε: «Είναι η βάση αυτής της σειράς η αγάπη, ο έρωτας, πράγματα τα οποία δεν παίζουν ρόλο σε ποια γενιά είσαι για να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα. Είναι και οι γνώριμοι άνθρωποι της σειράς, ο κολλητός μας, ο συγκάτοικός μας, οι φίλοι μας, οι γονείς που θέλουν το παιδί να αποκατασταθεί».