GOSSIP

Τζέιμι Ντόρναν: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής ο ηθοποιός

Τζέιμι Ντόρναν: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής ο ηθοποιός
Instagram

Ο ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν ήρθε σε επαφή με τοξικές κάμπιες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν, με συμπτώματα καρδιακής προσβολής, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Πορτογαλία.

Ο 41χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ήταν μαζί με φίλους του, όταν ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά, με τον δημοσιογράφο Γκόρντον Σμαρτ, που βρισκόταν μαζί του να αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός ήρθε σε επαφή με τοξικές κάμπιες.

Ο Ντόρναν, όπως αναφέρει η Page Six, μόλις μία μέρα μετά την έναρξη των διακοπών του στην Πορτογαλία ένιωσε μυρμήγκιασμα και γαργαλητό στα άκρα του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου είχε υψηλό καρδιακό ρυθμό.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι βρήκε τον ηθοποιό στο ξενοδοχείο, συνδεδεμένο σε ιατρικό εξοπλισμό, μετά την επίσκεψη του στα επείγοντα νοσοκομείου, ενώ του εξήγησε πως «Το αριστερό χέρι μου μούδιασε, το αριστερό πόδι μου μούδιασε, το δεξί μου πόδι μούδιασε και βρέθηκα μέσα στο ασθενοφόρο».

Όπως αποδείχθηκε, είχαν ακουμπήσει τριχωτές, τοξικές κάμπιες, ενώ όπως λέει ο Σμαρτ, «ήμασταν πολύ τυχεροί που βγήκαμε ζωντανοί από αυτή την... συνάντηση».

Page Six