GOSSIP

Τρύφωνας Σαμαράς: Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έλαβε για ένα χτένισμα

Τρύφωνας Σαμαράς: Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έλαβε για ένα χτένισμα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε και στη ρήξη που είχε στο παρελθόν κατά τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για τους φίλους του από τον χώρο της showbiz, τις έντονες στιγμές του αλλά και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ για ένα χτένισμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός hair stylist αναφέρθηκε και στη ρήξη που είχε στο παρελθόν κατά τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου, αναφέροντας πως ήταν δύσκολος χαρακτήρας:

«Όταν είχαμε συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τότε που έκανε τις «Μαργαρίτες», είχαμε μία παρεξήγηση. Είχα μπει μέσα στο καμαρίνι, κάτι μου είπε εκείνη, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν ήταν και η πιο εύκολη», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Έπειτα αποκάλυψε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έλαβε για ένα χτένισμα: «Έχω πάρει 3.000 ευρώ, ήταν για χτένισμα όχι για κούρεμα. Δεν μου άρεσε να κάνω γάμους, οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν… αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου», ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Κλείνοντας, ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε: «Το 2019 παρουσίασα ένα πρόβλημα με το έντερό μου. Εκεί κατάλαβα πως δεν αξίζει να δουλεύω σαν σκλάβος αλλά ότι πρέπει να ζήσω τη ζωή μου».