GOSSIP

Γιώργος Κιμούλης: Σε δίκη παραπέμπεται ο ηθοποιός έπειτα από μήνυση της Ζέτας Δούκα

Γιώργος Κιμούλης: Σε δίκη παραπέμπεται ο ηθοποιός έπειτα από μήνυση της Ζέτας Δούκα

Ο Γιώργος Κιμούλης παραπέμπεται σε δίκη έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και σε συκοφαντική δυσφήμιση

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιώργος Κιμούλης μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει η Ζέτα Δούκα κατά του συναδέλφου της, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ο Γιώργος Κιμούλης παραπέμπεται σε δίκη έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και σε συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Γιώργος Κιμούλης, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε προτείνει έναν συγκεκριμένο μάρτυρα, τεχνικό του θεάτρου, για να δώσει κατάθεση στη δικαστική διαμάχη μεταξύ του ίδιου και της Ζέτας Δούκα.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη για ψεύδη κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση, φέρεται να είχε πει στην κατάθεσή του ότι «όσο ήμουν στο θέατρο, πώς και δεν εντόπισα το περιστατικό για το οποίο είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ