ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Ορυμαγδός» σχολίων στο Twitter για την άφιξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ορυμαγδός» σχολίων στο Twitter για την άφιξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Με σαρκαστική διάθεση υποδέχθηκε το Twitter την είδηση πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναλαμβάνει βασικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ

Πολλά είναι τα σχόλια στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ, αναφορικά με την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ με τους χρήστες να επισημαίνουν με χιούμορ την είδηση. Τα περισσότερα σχόλια είναι χιουμοριστικά ωστόσο ορισμένα από αυτά είναι και πιο καυστικά που αναφέρουν όπως πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως να... μπερδεύτηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι... «άλλο Άρης Σπηλιωτόπουλος και άλλο Άρης Βελουχιώτης». Παράλληλα το κόμμα της Κουμουνδούρου δέχεται και πυρά από χρήστες της πλατφόρμας πως... «μαζεύει οτιδήποτε δεξιό ανένταχτο».

Μάλιστα η επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε και «φίλια πυρά» του Μωραΐτη κατά του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό, αναλαμβάνει θέση ως πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος έχοντας κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με φόντο τις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων. Το 2019 «άλλαξε στρατόπεδο» και στήριξε ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο 57χρονος σήμερα πρώην πολιτικός, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος, ενώ μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (γιου της Κατερίνας Παπακώστα).

Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα tweets που κάνουν οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου: