GOSSIP

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αφοπλιστική απάντησή της για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αφοπλιστική απάντησή της για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Την περασμένη εβδομάδα, η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργαζόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Πριν από λίγες μέρες, η Ελευθερία Ελευθερίου γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργαζόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν από λίγες ημέρες.

Η τραγουδίστρια εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο εγκατέλειψε το σχήμα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων η αιτία έχει να κάνει με μεγάλη χρηματική μείωση των αποδοχών της.

«Νομίζω ότι έπειτα από μία δήλωση που έχω δει του επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία πολύ μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, με τον ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, επειδή σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου, πήρα την απόφαση με πάρα πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό», σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τέλος, είπε: «Δεν είχε λήξει η σύμβαση και αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε συμβεί ποτέ, πρώτη φορά, παρ’ όλ’ αυτά αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω».

Σχετικές ειδήσεις