GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: «Είχα θυμώσει με τον πατέρα μου, γιατί έφυγε από τη ζωή και με άφησε»

Γιάννης Βαρδής: «Είχα θυμώσει με τον πατέρα μου, γιατί έφυγε από τη ζωή και με άφησε»

«Τα πρώτα χρόνια από την απώλειά του υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής σε μία κατάθεση ψυχής αποκάλυψε ότι μετά τον χαμό του πατέρα του Αντώνη Βαρδή ένιωθε μεγάλο θυμό.

Μιλώντας στο MEGA ο γνωστός τραγουδιστής είπε «Τα παιδιά μου ξέρουν αρκετά πράγματα για τον παππού τους. Μουσικά θα ήθελα να τον γνωρίσουν από μόνοι τους. Πάντα μου έλειπε από το σπίτι. Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν τα παιδιά μου όταν φεύγω».

Όπως εξήγησε «Τα πρώτα χρόνια από την απώλειά του υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός. Τον έχω συγχωρέσει, που προσπαθούσε να του μοιάσω. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Του είχα θυμώσει γιατί έφυγε από την ζωή και με άφησε».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ο Αντώνης Βαρδής πήρε τη θέση που του αξίζει ως καλλιτέχνης αφότου έφυγε από τη ζωή.

«Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά οξύθυμος, που δεν φίλτραρε αυτά που έλεγε, γι’ αυτό είπε «όχι» στη συναυλία προς τιμή του. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ήθελε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Υπήρχε πάντα η σύγκριση με εκείνον. Δεν είναι κακό, γιατί σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά».

«Τον έχω δει με πολλές συντρόφους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αρκετές φορές που υπάρχει αδικία, του ζητάω να «τα λύσει» όλα. Θα θύμωνε πάρα πολύ με όσα συμβαίνουν», είπε.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Γνώρισα την γυναίκα μου στην Λήμνο. Μόλις την είδα στη συναυλία μου, σκεφτόμουν ποτέ θα την ξαναδώ. Αρχίσαμε να μιλάμε μέσω κινητού με την γυναίκα μου, μέχρι που ήρθε στην Αθήνα».

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ενώ η σύζυγός του, όπως είπε θέλει να κάνουν κι άλλο παιδί, με τον ίδιο να δηλώνει ότι η παρουσία ενός τρίτου παιδιού τον αγχώνει.

Ο Γιάννης Βαρδής εμφανίζεται με τον Χάρη Βαρθακούρη και είπε στην κάμερα ότι τον αγαπά πολύ, παρόλο που δεν του το έχει πει ποτέ.

«Ο Χάρης δεν μου άρεσε όταν παρουσίαζε το «Big Βrother», μου άρεσε πολύ με την Αντελίνα. Η σύζυγός του είναι μία κούκλα. Της πάει πολύ η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, ήταν εντυπωσιακή».

«Η Αντελίνα πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση, είναι εξαιρετική σε αυτό. Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι ένα καθημερινό ζευγάρι, με τα καλά του και τα στραβά του», είπε, ενώ κλείνοντας αποκάλυψε ότι ζηλεύει τη γυναίκα του, ωστόσο δεν το δείχνει, σε αντίθεση με εκείνη.