GOSSIP

Καρντάσιαν-Κοντοστάβλος-Χίλτον: Οι διάσημες που τόλμησαν

Καρντάσιαν-Κοντοστάβλος-Χίλτον: Οι διάσημες που τόλμησαν

Μηνύσεις, δημόσιες αντεγκλήσεις και δάκρυα μπροστά στην κάμερα από μετανιωμένες σελέμπριτι είναι το σύνηθες επακόλουθο μιας «διαρροής» ενός ροζ βίντεο με πρωταγωνίστριες διάσημες και λαμπερές παρουσίες.

Σύντομα όμως τα δάκρυα των «θυμάτων» δίνουν τη θέση τους σε χαμόγελα ικανοποίησης, καθώς βλέπουν την καριέρα τους να εκτοξεύεται σε χρόνο dt, από τη στιγμή που το sex tape κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Τρεις περιπτώσεις το αποδεικνύουν περίτρανα.

Κιμ Καρντάσιαν: Η Κιμ ήταν μια ταπεινή περσόνα κοινωνικών εκδηλώσεων, πριν το ροζ βίντεο εκτινάξει την καριέρα της το 2007. Στο βίντεο συμπρωταγωνιστής είναι ο τότε σύντροφός της, ράπερ Ray J. Οκτώ μήνες μετά τη δημοσιοποίησή του, η Κιμ υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο για το τηλεοπτικό ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

Τουλίσα Κοντοστάβλος: Ο πρώην φίλος της Τουλίσα παραδέχτηκε στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα ότι ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα το διάσημο πια sex tape. Η κριτής του X Factor τον Μάρτιο είχε δηλώσει: «Ω θεέ μου, η καριέρα μου τελείωσε». Στη συνέχεια βέβαια τα τραγούδια της σκαρφάλωσαν στις ψηλότερες θέσεις του UK chart, ενώ το περιοδικό FHM την ανακήρυξε πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Πάρις Χίλτον: Πριν το ροζ βίντεο, η Πάρις ήταν γνωστή μόνο για τα πάρτι και τις σύντομες σχέσεις της με διάσημους. Το 2003 κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο ένα «σπιτικό» ταινιάκι, στο οποίο η διάσημη κληρονόμος επιδίδεται σε διάφορα σεξουαλικά κόλπα με τον τότε φίλο της Ρικ Σάλομον, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μετά το sex tape, απέκτησε το δικό της ριάλιτι σόου, «The Simple Life» και λάνσαρε άρωμα και σειρά ρούχων με το όνομά της, επενδύσεις που αυτή τη στιγμή αποτιμούνται σε 65 εκατομμύρια λίρες.