GOSSIP

Διάσημη ελληνίδα ηθοποιός: Το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη

Διάσημη ελληνίδα ηθοποιός: Το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη

Για την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που βίωσε το 2010 αλλά και για το πώς κατάφερε να την ξεπεράσει μίλησε σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό δημοφιλής ελληνίδα ηθοποιός.

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι «όταν έχασα και τους δύο μου γονείς το 2010, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη. Ήταν για μένα ένας παράλληλος κόσμος, στον οποίο ξεχνιόμουν, ταξίδευα. Μίλησα με πολύ κόσμο, γνώρισα καινούριους ανθρώπους, βρήκα παλιούς μου φίλους. Ήταν πολύ συγκινητικό. Εμπιστεύτηκα το διαδίκτυο για νέες επαφές και μου βγήκε σε καλό».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στην απουσία της από την τηλεόραση, σημειώνοντας: «Είμαι επτά χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν ήταν επιλογή μου. Οι προτάσεις που δεχόμουν ήταν για κλωτσιές. Και μετά σταμάτησαν οι προτάσεις. Τώρα είμαστε στην αντίπερα όχθη. Δεν υπάρχει καν ελληνικό πρόγραμμα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα μπουκώσει από όλο αυτό, αν και τα νούμερα άλλα δείχνουν. Από όσο γνωρίζω τα τουρκικά σίριαλ πάνε πολύ καλά. Άρα ο κόσμος έχει αυτό που του αξίζει».