GOSSIP

Οι χωρισμοί που σημάδεψαν το 2012

Οι χωρισμοί που σημάδεψαν το 2012

Άσχημα τα νέα για το Χόλιγουντ, αφού οι χωρισμοί των σταρ ήταν πολύ περισσότεροι από τους γάμους ή τους αρραβώνες που ανακοινώθηκαν μέσα στη χρονιά. Δες παρακάτω τα πιο διάσημα ζευγάρια που έβαλαν τέλος στην κοινή τους ζωή.

Τομ Κρουζ- Κέιτι Χολμς:

Ο πιο πολυσυζητημένος χωρισμός της χρονιάς που τελειώνει ήταν αυτός των δυο ηθοποιών. Μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου, το ζευγάρι αποφάσισε να χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος, αφού οι δυο τους είχαν πολλά θέματα να λύσουν σχετικά με την κοινή τους περιουσία αλλά και την φροντίδα της 6χρονης κόρης τους.

Τζόνι Ντεπ- Βανέσα Παραντί:

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφός του, μετά από 15 χρόνια σχέσης χώρισαν το καλοκαίρι που πέρασε. Το ζευγάρι είχε ήδη αποκτήσει δύο όμορφα παιδάκια, τον Τζον-Κρίστοφερ και την Λίλι- Ρόουζ, τα οποία έμειναν μαζί με τη μητέρα τους.

Χάιντι Κλουμ-Σιλ:

Οι φήμες για το χωρισμό της Χάιντι Κλουμ και του συζύγου της φούντωσαν τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά από λίγες ημέρες το ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες δηλώνοντας χαρακτηριστικά: « Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, και αγαπιόμαστε πάρα πολύ! Όμως συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας». Τα 3 βιολογικά παιδιά τους, περίπου ένα χρόνο μετά το χωρισμό των γονιών τους, ζουν με τη μητέρα τους.

Μπράντλεϊ Κούπερ- Ζόε Σαλντάνα:

Μετά από μόλις 3 μήνες σχέσης, το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να χαράξει διαφορετική πορεία. Ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν η καλλονή να γνωρίζει σε επίσημο δείπνο τη μητέρα του Μπράντλεϊ, πηγή του ζευγαριού είχε δηλώσει ότι δεν έβλεπαν καθόλου σοβαρά τα πράγματα. Και μάλλον είχε δίκιο...

Χίλαρι Σουάνκ- Τζον Καμπίσι:

Οι τίτλοι τέλους στην 5χρονη σχέση του ζευγαριού, μπήκαν οριστικά τον περασμένο Μάιο.Η ηθοποιός και ο πρώην σύντροφός- μάνατζερ της, ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα μετά από 3 ολόκληρους μήνες! Προφανώς ήθελαν να είναι σίγουροι για την απόφασή τους..

Τζάστιν Μπίμπερ- Σελένα Γκομέζ:

Ακόμα ένας πολυσυζητημένος χωρισμός ήταν αυτός της Σελένα Γκομέζ και του Μπίμπερ. Το νεαρό ζευγάρι χώρισε οριστικά τον Σεπτέμβριο, ο περίγυρός τους όμως δηλώνει ότι εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού τρέφουν δυνατά αισθήματα αγάπης ο ένας για τον άλλο.

Νέιτ Νέιλορ- Σκάρλετ Γιόχανσον:

Μετά από 13μήνες συμβίωσης, το ζευγάρι έλιξε οριστικά τη σχέση του. Βέβαια η Σκάρλετ δεν φαίνεται να τα έχει βάψει μαύρα, αφού ήδη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει νέο σύντροφο.