GOSSIP

N. Κάρτσωνα: Σημασία έχει να παλέψουμε για το όνειρο

N. Κάρτσωνα: Σημασία έχει να παλέψουμε για το όνειρο

Για όλους και για όλα μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η διευθύντρια του queen.gr, Νίκη Κάρτσωνα.

Ο μικρός Φίλιππος, ο «μεγάλος» Νίκος, η αυστηρή μαμά, η εποχή του μόντελινγκ, το διευθυντικό πόστο και τα επαγγελματικά στοιχήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης με την Νίκη να μιλάει ανοιχτά για όλα.

Αναφερόμενη στο γιος της Φίλιππο δηλώνει ότι «η γέννησή του ήταν η απόλυτη ευτυχία!». «Με τον Νίκο ( σύζυγό της) είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ ερωτευμένη, πολύ χαρούμενη, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ερχομό του γιου μου στον κόσμο. Όταν τη δεύτερη μέρα είδα στο μαιευτήριο τον σύζυγό μου αγκαλιά με το μωρό νόμιζα ότι θα σπάσει η καρδιά μου», δήλωσε ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι είναι αυστηρή μαμά. «Θεωρώ ότι οι απαγορεύσεις δημιουργούν ασφάλεια και η ασφάλεια ευτυχισμένους ανθρώπους. Έχω μεγαλώσει με απαγορεύσεις, όρια και πειθαρχία και πιστεύω ότι αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να δημιουργήσεις έναν ολοκληρωμένο και στην ουσία ελεύθερο άνθρωπο», είπε.

Μιλώντας για την κρίση δήλωσε ότι «η κρίση ήρθε για να μας διδάξει ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι μάταιος και πως δεν θα έχει τόσο μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε τα κεκτημένα αλλά να παλέψουμε για το όνειρο».

Η ίδια αισθάνεται πολύ άνετη με το θέμα του χρόνου και λέει χαρακτηριστικά: «Σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι. Πιστεύω ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο όμορφη. Όσον αφορά την εξωτερική μου εμφάνιση θα κάνω ότι μπορώ για να μου αρέσω, είτε αυτό λέγεται μεσοθεραπεία, ενέσιμα, πίλινγκ, μπότοξ, λίφτινγκ, χωρίς όμως να γίνω αστεία κάποια στιγμή».

Η μεγαλύτερή της επιτυχία θεωρεί ότι είναι η μετάβασή της στην δημοσιογραφία. «Ήξερα τι είχα να ακούσω όχι μόνο από τον έξω κόσμο αλλά και μέσα από τον όμιλο:» ξανθιά, μοντέλο, παρουσιάστρια που δεν ξέρει να ασχολείται με την τεχνολογία…όπως ακριβώς ήξερα ότι έπρεπε να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά. Σήμερα γνωρίζω σχεδόν τα πάντα γύρω από το αντικείμενό μου και δεν είμαι η διευθύντρια που κάθεται στο γραφείο της δίνοντας εντολές».

Τέλος μιλώντας για τον επί 16 χρόνια σύζυγό της Νίκο Χατζή, δήλωσε ότι είναι «ασύλληπτο» να είναι μαζί του. «Ο άντρας μου είναι όσα δεν μπορώ να είμαι εγώ: υπομονετικός, προσιτός, ανοιχτός, αληθινά καλός με όλη τη σημασία και την ουσία αυτής της λέξης είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ν.Κάρτσωνα:Οι πρώτες δυσκολίες με το μωρό της και πώς τις αντιμετώπισε

Backstage: Η Ν. Κάρτσωνα στην καμπάνια νυφικών του οίκου Maria Konidi

Ν. Κάρτσωνα: Η πιο δυνατή φωτογραφία της μητέρας μου