GOSSIP

Ε. Μενεγάκη: Η αγωνία για τον Βίκτωρα και τα παιχνίδια στην παραλία!

Ε. Μενεγάκη: Η αγωνία για τον Βίκτωρα και τα παιχνίδια στην παραλία!

Ανακούφιση ένιωσε η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες. Ο λόγος;

Μα ποιος άλλος εκτός από τον... αγαπημένο της Βίκτωρα! Τον «έρωτά» της όπως τον αποκαλεί.

Και όταν λέμε «έρωτας» εννοούμε τον σκύλο της Βίκτωρα, που χάθηκε από τα Άχλα της Άνδρου, όταν εκείνη βρισκόταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της για διακοπές.

Η Ελένη έχασε κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια της ψάχνοντας, μάλιστα, να βρει τρόπο για να το ανακοινώσει στα παιδιά της που έχουν και αυτά ιδιαίτερη αδυναμία στο αγαπημένο τους λαμπραντόρ. Όταν, λοιπόν, τη Δευτέρα του Πάσχα ο Βίκτωρας χάθηκε από τα μάτια της, η παρουσιάστρια ταράχτηκε τόσο πολύ και αμέσως έσπευσε να το κοινοποιήσει στο λογαριασμό της στο Τwitter... Οι δημοσιεύσεις με λόγια συμπαράστασης των θαυμαστών της ακολουθούσαν η μία πίσω από την άλλη.

Επήλθε ανακούφιση

Την Τρίτη του Πάσχα στην εκπομπή της άκουσε τα ευχάριστα νέα, ότι δηλαδή ο Βίκτωρας βρέθηκε μέσω μιας τηλεθεάτριας, κάνοντας την παρουσιάστρια να αναφωνήσει ενώ μαγείρευε με τον Βασίλη Καλίδη «Αλήθεια;», με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία. Λίγο μετά περιέγραψε την περιπέτεια και τη στενοχώρια που πέρασε και ευχαριστούσε την κυρία που βρήκε το αγαπημένο της τετράποδο.

Ο Βίκτωρας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας εδώ και περίπου έναν χρόνο αλλά και ιδιαίτερη αδυναμία του Άγγελου, της Βαλέριας και της Λάουρας που ζητούσαν επίμονα από τη μητέρα τους να τους πάρει ένα σκυλάκι και εκείνη φυσικά δεν μπόρεσε να τους χαλάσει χατήρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια επίλεξε το λευκό λαμπραντόρ, ράτσα σκύλων γνωστή για το πόσο τρυφερή, φιλική και παιχνιδιάρικη είναι με τα παιδιά.