Ε.Μελέτη: «Εγώ θα ξαναβγώ και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου»

Σε όσους την κατέκριναν για τα κιλά της απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη...

Σε όσους την κατέκριναν για τα κιλά της απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη. Σχολιάζοντας τις τηλεκριτικές που ακολούθησαν του show της Κυριακής και που μιλούσαν για «μπρατσάκια και μπουτάκια πλαδαρά», η παρουσιάστρια χαρακτήρισε όλο αυτό που συμβαίνει «πολύ κουτό».

Φανερά εκνευρισμένη, είπε: «Τα παίρνω γιατί και εγώ είμαι άνθρωπος που δουλεύω στην τηλεόραση, η οποία κατηγορείται εδώ και πολλά χρόνια ότι προβάλλουν κακά πρότυπα για τα νεαρά κορίτσια. Και τα κακά αυτά πρότυπα είναι τα ανορεκτικά. Δεν γίνεται λοιπόν οι άνθρωποι που κρίνουν τα τηλεοπτικά προϊόντα να βγαίνουν και να λένε για μπρατσάκια και μπουτάκια πλαδαρά».

Αδιαφορώντας για τους επικριτές και αποφασισμένη να μην δώσει περαιτέρω σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια, πέρασε το δικό της μήνυμα: «Εγώ θα ξαναβγώ με το τσα τσα το φορεματάκι μου και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου. Και όποιος θέλει τα βλέπει, όποιος δεν θέλει, αλλάζει κανάλι!».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή ζυγίζει 62 κιλά και οι διαστάσεις του κορμιού της είναι 89-67-98: «Δεν θέλω να είμαι και δεν θα μπορέσω να γίνω αδύνατη. Αγαπάω το σώμα μου όπως είναι και αναδεικνύω τα καλά του σημεία. Είμαι 62 κιλά, έχω κοντά πόδια, δεν θα μακρύνουν ποτέ, ο,τι και να κάνω και επειδή έχω υποδομή να το γυμνάσω, θα το κάνω».

Και συμπλήρωσε: «Μια γυναίκα η οποία είναι γυμνασμένη, μια γυναίκα η οποία είναι αθλήτρια, που έχει ένα μεστωμένο και καλά χτισμένο υγιές σώμα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μπαμπάτσικη και υπέρβαρη και παχύσαρκη από ανθρώπους που διαμορφώνουν άποψη. Υπάρχουν κοριτσάκια αυτή τη στιγμή που νοσηλεύονται με νευρική ανορεξία. Στο κάτω κάτω είμαστε Ελληνίδες, είμαστε μεσογειακές γυναίκες και ελάχιστες έχουν τις διαστάσεις μοντέλου απ΄αυτές που βλέπουν».

Πηγή: gossip-tv.gr, star

Video 1

Ε.Μελέτη: «Εγώ θα ξαναβγώ και θα ξαναδείξω τα μπουτάκια μου»