GOSSIP

Οι διάσημοι τρέχουν στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών

Οι διάσημοι τρέχουν στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών

Ακολουθώντας τα βήματα του Φειδιππίδη... διάσημοι αστέρες της ελληνικής showbiz θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και ίσως στο τέλος πουν με τη σειρά τους «νενικήκαμεν».

Το βλέμμα της παγκόσμιας αθλητική κοινότητας θα είναι στραμμένο στην Αθήνα, όπου για 32η φορά διοργανώνεται ο Κλασσικός Μαραθώνιος. Κάθε χρόνο χιλιάδες δρομείς καλούνται να καλύψουν την απόσταση που έτρεξε ο Φειδιππίδης μετά τη μάχη του Μαραθώνα μέχρι την Αθήνα, καλύπτοντας 42 χιλιόμετρα, για να αναγγείλει ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήταν πλέον ασφαλής.

Έτσι και φέτος, στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου, ανάμεσα στους χιλιάδες συμμετέχοντες θα βρίσκονται και αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας και διεθνής showbiz.

Με την αθλητική περιβολή τους και τα αθλητικά παπούτσια τους, οι δρομείς θα συγκεντρωθούν στο κέντρο της πρωτεύουσας για να τρέξουν στο Μαραθώνιο και συγκεκριμένα στη διαδρομή των 5χλμ, 10χλμ και των 42χιλ.

1988639

Οι διάσημοι Έλληνες θα ιδρώσουν... και φέτος για καλό σκοπό, στηρίζοντας το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα», την Κυριακή 9 Νοεμβρίου

Στη διαδρομή των 5 χλμ., θα τρέξουν οι: Ζωή Χωραφά, Κώστας Φραγκολιάς, Εύη Φραγκάκη, Νικολέτα Ράλλη, Σωκράτης Αλαφούζος, Ζέτα Δούκα, Λένα Αρώνη, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Λέων Πατίτσας, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κλέλια Πανταζή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Φανή Χαλκιά, η Ναταλία Δραγούμη, η Πηγή Δεβετζή, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη διαδρομή των 10 χλμ, θα τρέξουν ο Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και δύο ονόματα από την πολιτική σκηνή της χώρας, που δεν είναι άλλοι από τους Βασίλη Κικίλια και Ανδρέα Λοβέρδο.

1988585

Στο Μαραθώνιο θα λάβει μέρος και η Μαριέττα Φαφούτη για την ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς σύνορα», της οποίας τα τελευταία χρόνια είναι θερμή υποστηρίκτρια.

Ανάμεσα στους δρομείς θα είναι και η παρουσιάστρια της Τουρκίας Ece Vahapoglu. Η πανέμορφη Ece δήλωσε την επιθυμία της να συμμετέχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

Σχετικές ειδήσεις