GOSSIP

Παραλίγο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο Aniston και Jolie

Παραλίγο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο Aniston και Jolie

Κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό, αλλά προς το παρόν η συνάντηση της πρώην και της νυν συζύγου του Brad Pitt απεφεύχθη... οριακά! Οι δύο γυναίκες ήταν καλεσμένες στην τελετή απονομής των Βραβείων των Κριτικών Κινηματογράφου αλλά με προσεκτικές κινήσεις κατάφεραν να αποφύγουν η μία την άλλη.

Καταρχήν η άφιξή τους στο κόκκινο χαλί έγινε με πέντε λεπτά διαφορά καθώς η Jennifer Aniston έφτασε πρώτη, χέρι χέρι με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux ενώ η Angelina Jolie το περπάτησε μόνη της.


Μέσα στο Hollywood Palladium όπου διεξήχθη η τελετή, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να βάλουν την Aniston στη μια άκρη της αίθουσας και την Jolie στην ακριβώς απέναντι, ώστε να μην υπάρχει ούτε καν οπτική επαφή. Ακόμα και το διάλειμμα για... τουαλέτα, έμοιαζε να είναι σκηνοθετημένο ώστε να μη συναντηθούν σε καμία περίπτωση οι δύο γυναίκες. Σε άλλο διαφημιστικό διάλειμμα σηκώθηκε η πρώην και σε άλλο η νυν σύζυγος.

Όσο για το φινάλε της βραδιάς, η Aniston έφυγε ευθύς αμέσως από την αίθουσα ενώ η μητέρα των παιδιών του Brad Pitt, έπιασε ψιλή κουβέντα με τον ηθοποιό Eddie Redmayne, μέχρι να είναι ελεύθερο το πεδίο για βγει κι αυτή!

Σχετικές ειδήσεις