GOSSIP

Δάκρυσε η Angelina!

Δάκρυσε η Angelina!
Ημέρα συγκίνησης ήταν η χθεσινή για την Αμερικανίδα ηθοποιό Angelina Jolie καθώς βραβεύτηκε στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σεράγεβο για το...

Ημέρα συγκίνησης ήταν η χθεσινή για την Αμερικανίδα ηθοποιό Angelina Jolie καθώς βραβεύτηκε στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σεράγεβο για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία «The Land Of Blood And Honey»!


Η ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, κρατώντας από το χέρι τον σύντροφό της Brad Pitt κατέφθασε στο Εθνικό Θέατρο της πρωτεύουσας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, που ήταν κατάμεστο από κόσμο.


Η Angelina περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μακρύ ροδακινί φόρεμα Elie Saab, ενώ ο Brad φορούσε ένα σκούρο κοστούμι.

Η 36χρονη σταρ όταν ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου κάτω από το συνεχές χειροκρότημα των θεατών δήλωσε με τρεμάμενη φωνή. «Αν δε σταματήσετε θ΄ αρχίσω να κλαίω».

Παραλαμβάνοντας την τιμητική Καρδιά Του Σαράγεβο και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της τοποθέτησε το χέρι στην καρδιά της λέγοντας: «Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ σήμερα… Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την αξιοθαύμαστη πόλη, σε αυτή την όμορφη χώρα που τα τελευταία χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω, όχι μόνο την ζεστασιά και την φιλοξενία των κατοίκων της, αλλά και για τη γνωριμία μου με εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους. Στην καριέρα μου, δεν έχω δουλέψει με τόσο πειθαρχημένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα από τη δύναμη των καλλιτεχνών και του Φεστιβάλ που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του πολέμου και γίνεται πιο δυνατό κάθε χρόνο.»!


Η δραματική ταινία «The Land Of Blood And Honey» προκάλεσε μεγάλη αντιπαράθεση, γιατί εστιάζει στην αγάπη ανάμεσα σε μια μουσουλμάνα γυναίκα και έναν Σέρβο που είναι ήδη ερωτευμένοι κατά την έναρξη του πολέμου της Βοσνίας τη δεκαετία του '90. Το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο θέμα ακόμα και σήμερα, δείχνει τι συμβαίνει στη σχέση του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του πολέμου και κατά πόσο επηρεάζεται από αυτόν.