GOSSIP

Υ. Μπόσνιακ, σέξι φωτογράφιση και βέρα στο αριστερό!

Υ. Μπόσνιακ, σέξι φωτογράφιση και βέρα στο αριστερό!
Τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Ρέμου… Η Υβόννη Μπόσνιακ...

Τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Ρέμου… Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει ξετρελάνει με την εκθαμβωτική ομορφιά της τόσο τον δημοφιλή ηθοποιό όσο και το ελληνικό αντρικό και όχι μόνο κοινό.

Το σέξι μοντέλο από τη Κροατία, μας έδωσε έναν επιπλέον λόγο να την λατρέψουμε –και να τη …μισήσουμε εμείς οι γυναίκες- για τη σέξι φωτογράφισή της στο περιοδικό Status.

Η Υβόννη, όχι μόνο έδειξε στο …. φιλοθεάμον κοινό το ατελείωτο σώμα της αλλά και εξέθεσε τις απόψεις της, για τι άλλο, παρά για τον αγαπημένο της και το σεξ!

Το κερασάκι όμως της υπόθεσης είναι ότι το μοντέλο πόζαρε με τρόπο ώστε να φαίνεται καθαρά ένα δαχτυλίδι-που έμοιαζε με βέρα- που φορούσε στο αριστερό, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί επισημοποίησης της σχέσης τους.

Με ένα αποκαλυπτικό μαγιό, η ερωτευμένη μοντέλα ανέφερε για τον Αντώνη Ρέμο σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που την κέρδισε: «Έκανε αυτό που θα συμβούλευα κάθε άντρα να κάνει. Ήταν ο εαυτός του. Δεν με προσέγγισε ως ο τραγουδιστής Ρέμος, δεν το έπαιξε κάποιος. Τίποτα από όλα αυτά. Ήταν αυτός που είναι και στην κανονική του ζωή και αυτό με κέρδισε από την πρώτη στιγμή».

Και για το σεξ... «Τόσο σημαντικό (σ.σ. είναι το σεξ) όσο το οξυγόνο για τη ζωή. Μπορείς να κρατάς την αναπνοή σου για λίγο, χωρίς ανάσες όμως δεν υπάρχει μέλλον».