GOSSIP

Νέο «επεισόδιο» Μουρ-Κούτσερ

Νέο «επεισόδιο» Μουρ-Κούτσερ

Σήριαλ έχει γίνει πλέον ο χωρισμός-επανασύνδεση του ζεύγους Ντέμι Μουρ- Άστον Κούτσερ.


Το «νέο επεισόδιο» είναι πάντως επανασύνδεση του ζευγαριού, καθώς η 48άχρονη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, επισκέφθηκε τον σύζυγό της στα γυρίσματα της σειράς «Two and a Half Men».

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό «US», η Μουρ επισκέφθηκε τον 33άχρονο Κούτσερ σε μια προσπάθεια να «σκεπάσει» τις φήμες πως εκείνος την απάτησε με την 22άχρονη Σάρα Λι, ανήμερα της επετείου του γάμου τους. Η διάσημη ηθοποιός επισκέφθηκε τον νεαρό σύζυγό της και όταν εκείνος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα, «αγκάλιασε τη Μουρ σα να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Οι δυο τους ήταν ευδιάθετοι και παρέμειναν χαμογελαστοί συνεχώς. Όλα έμοιαζαν να κυλούν στους κανονικούς τους ρυθμούς», όπως επιβεβαίωσε η 23άχρονη κόρη της διάσημης ηθοποιού, Ράμερ (καρπός του γάμου της με τον Μπρους Γουίλις).

Όλο το Χόλυγουντ δεν αμφισβητεί ότι ο Άστον Κούτσερ απάτησε την Ντέμι Μουρ, όπως επιθυμεί η ίδια… παρά μιλά για ανωτερότητά της, που μπόρεσε και συγχώρεσε των κατά 15 χρόνια μικρότερο σύζυγό της, για την παρασπονδία του μετά από την εν λόγω δημόσια κοινή τους εμφάνιση.

Εδώ θα μπορούσαμε να πούμε «ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι»…