GOSSIP

Ακαταμάχητη η Bellucci

Ακαταμάχητη η Bellucci

Το ότι είναι μανούλα, δύο παιδιών κιόλας, αυτό δεν μειώνει την θηλυκότητα και την σεξουαλικότητα της διάσημης ηθοποιού και πρώην μοντέλου Monica Bellucci.


Απόδειξη είναι η φωτογράφιση της Ιταλίδας ηθοποιού για την σειρά του οίκου μόδας Dolce & Gabbana, που για ακόμα μία φορά αφήνει την Ιταλία και όχι μόνο, με ανοιχτό το στόμα. Στις πρώτες φωτογραφίες της Ιταλίδας καλλονής που βγήκαν στη δημοσιότητα, η 47άχρονη -πλέον- Monica είναι ντυμένη με κοντά καυτά σορτσάκια και στενούς κορσέδες, αφήνοντας την άκρως γυναικεία και αισθησιακή σιλουέτα της να κάνει μια δυναμική εμφάνιση.
Σε μερικές φωτογραφίες συμμετέχει η Bianca Balti, η οποία είναι επίσης μοντέλο από την Ιταλία και παρά την ακαταμάχητη Monica, επάξια βρίσκεται δίπλα της, αφού καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, η διάσημη Monica δήλωσε ότι «μετά από την ομορφιά της νιότης, έρχεται μια άλλη ομορφιά, της μητρότητας, αλλά ποτέ δεν θα σταματήσει να νιώθει σέξι». Μάλιστα, αστειευόμενη, μίλησε για την τελευταία της ταινία, που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπρεπε να νιώθει και σέξι αλλά και να θηλάζει το μωρό της.