GOSSIP

Αποκάλυψη για Χρηστίδου - Μαραντίνη: Γι' αυτό χώρισε το διάσημο ζευγάρι (pics)

Αποκάλυψη για Χρηστίδου - Μαραντίνη: Γι' αυτό χώρισε το διάσημο ζευγάρι (pics)
Σαν… βόμβα έσκασε ο χωρισμός του ζευγαριού

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Τα προβλήματα και το οριστικό διαζύγιο

Σαν… βόμβα έσκασε ο χωρισμός του ζευγαριού τη Μεγάλη Τρίτη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους με κοινή ανακοίνωση.

Με ένα κείμενο στα social media, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωστοποίησαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο και κανείς δεν υποψιαζόταν ότι οι δυο τους είχαν δρομολογήσει το τέλος του γάμου τους.

Ποια είναι, λοιπόν, η αιτία του χωρισμού τους;

Δείτε την απάντηση στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή - ΣΟΚ στις πτήσεις - Δεν φαντάζεστε τι θα μας βάζουν να κάνουμε (pics)