GOSSIP

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια! (photos)

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη την ερχόμενη Παρασκευή αποχαιρετά οριστικά -για τη φετινή σεζόν- το τηλεοπτικό της κοινό και ετοιμάζει βαλίτσες για τον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου.

Θα χρειαστεί όμως να αποχαιρετήσει ένα άλλο προσωπικό της καταφύγιο, το σπίτι της στα Μελίσσια Αττικής όπου περνάει και το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου με την οικογένειά της.

Είναι ένα σπίτι που λατρεύει καθώς εκεί έχει τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τα παιδιά της. Εκεί έχει ζήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. Μέσα από την πόρτα του πολυτελούς σπιτιού της στο όμορφο προάστιο στα βόρεια της Αθήνας η Ελένη είναι ο εαυτός της. Είναι η τρυφερή σύζυγος και μητέρα για τα τέσσερα παιδιά της που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Όταν είχε πρωτοπαντρευτεί με τον Μάκη Παντζόπουλο, είχαν ακουστεί πολλά για δήθεν μετακόμισή τους σε άλλο σπίτι για το νέο ξεκίνημά τους. Όμως, ο καιρός διέψευσε όλα αυτά τα δημοσιεύματα αφού η Ελένη είχε ήδη αποφασίσει πως δεν υπάρχει πουθενά καλύτερα από το μικρό της «παλάτι» που έχει δημιουργήσει όπως εκείνη επιθυμούσε.

Διαθέτει όλες τις ανέσεις και τους χώρους που χρειάζεται η ίδια και η οικογένειά της για την καθημερινή τους διαβίωση και δεν το αλλάζει για κανένα άλλο σπίτι στον κόσμο.

Είναι λειτουργικό, έχει τους κατάλληλους χώρους για να ζουν άνετα όλα τα μέλη της οικογένειάς της και μπορεί ακόμα και να φιλοξενήσει τους καλεσμένους της σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Μάλιστα, μέχρι πρότινος ο αδελφός της ζούσε σε ένα ξέχωρο μικρό σπίτι στον κήπο που διαθέτει η οικεία της Ελένης. Εκεί διάβαζε η μεγάλη της αδυναμία, ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος για να πάρει το πτυχίο του στη Νομική. Εκεί καταλήγει κάθε φορά που θέλει να περάσει χρόνο με την Ελένη, στην οποία επίσης έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και εκείνος.

Η Ελένη, πάντως, έχει φροντίσει να μας δώσει μία ιδέα από τους χώρους του προσωπικού της καταφυγίου μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…