Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Αθηνά Ωνάση: Οι βόλτες της στο Μόντε Κάρλο μαζί με φίλους της (vid)

Newsbomb

Στο Μόντε Κάρλο εθεάθη η Αθηνά Ωνάση, όπου και βρέθηκε για έναν φιλικό γάμο - Η ίδια ήταν εκεί με φίλους της και χωρίς κανέναν σωματοφύλακα.

Κοσμική εμφάνιση έπειτα από πολύ μεγάλο διάστημα έκανε η Αθηνά Ωνάση, η οποία παρευρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό.

Η χρυσή κληρονόμος και μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση, μετά το διαζύγιό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, εμφανίζεται ακόμα πιο σπάνια σε κοσμικές εκδηλώσεις, ωστόστο αυτή τη φορά πόζαρε για τα social media.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό και φωτογραφήθηκε μαζί με την φίλη της Γιάννα Νταρίλη, ενώ η δεύτερη ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στα αγγλικά το εξής στη λεζάντα: «Είμαι χαρούμενη που συνάντησα την Αθηνά Ωνάση στο Μόντε Κάρλο».

Πριν από τον γάμο, η Αθηνά Ωνάση επέλεξε να κάνει βόλτες στο κέντρο του Μόντε Κάρλο, το πρωί, ανήμερα του γάμου, σύμφωνα με το Happy Day, το οποίο εξασφάλισε φωτογραφίες.

Η 36χρονο χρυσή κληρονόμος συνοδευόταν από δύο φίλους της και μόνο, ενώ το προηγούμενο βράδυ έκανε την εμφάνισή της για λίγο στο prewedding πάρτυ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία – Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Ο καιρός τρελάθηκε: Πού θα δείξει 30 βαθμούς μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» - Η πρόγνωση Αρναούτογλου