Ψαροκροκέτες με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα με τρούφα

Ψαροκροκέτες με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα με τρούφα

Newsroom Newsroom

Τραγανές μπουκίτσες ψαριού, συνοδευόμενες από μία μυρωδάτη πατατοσαλάτα.

#tsoulotip: Δε ρίχνουμε μονομιάς τις ψαροκροκέτες στο τηγάνι, για να μη ρίξουμε τη θερμοκρασία του λαδιού απότομα.

ΥΛΙΚΑ

Για τις ψαροκροκέτες:

500 γρ. φιλέτο παγκάσιους, κομμένο σε μικρές κάθετες φέτες πάχους 3 εκατοστών

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

3 αυγά, medium

2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 κ.σ. μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης

1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Χυμό ½ λεμονιού, για το σερβίρισμα

Για την πατατοσαλάτα:

5 πατάτες μέτριες, βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια

1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

150 γρ. μαγιονέζα με τρούφα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved