ΓΥΝΑΙΚΑ

Festival ενάντια στη βία κατά των γυναικών διοργανώνει η Stella McCartney

Festival ενάντια στη βία κατά των γυναικών διοργανώνει η Stella McCartney

Όλο το festival θα είναι διαδικτυακό και θα το οργανώσει η Stella McCartney

Stella McCartney. Μία γυναίκα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε το ταλέντο της αλλά ούτε και την προσφορά της στον χώρο της μόδας. Τι ετοίμασε, λοιπόν, αυτές τις ημέρες;

Η διαδικτυακή εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων θα φιλοξενηθεί στα ψηφιακά κανάλια της Stella McCartney, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα εγκατεστημένου λογαριασμού της στο TikTok @StellaMcCartney. Η σχεδιάστρια εξήγησε πώς δημιουργήθηκε το φεστιβάλ: «Καλλιτέχνες από την κοινότητά μας έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα φεστιβάλ που είναι πραγματικά παγκόσμιο - χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για να φέρουν τις συναυλίες στο κινητό σας». Και συνεχίζει: «Ενώ ήμουν λυπημένη που δεν θα έβλεπα τον μπαμπά μου και όλους τους άλλους σπουδαίους ερμηνευτές στο Glastonbury φέτος, παρόλ' αυτά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μια απίστευτη ομάδα και μαζί αυξάνουμε τις φωνές μας για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών, κάτι που τώρα είναι πιο επείγον από ποτέ».

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ περιλαμβάνουν τους Taylor Hawkins, Brian Wilson και την Kelis, με περισσότερα ονόματα να ανακοινώνονται καθημερινά. Το φιλανθρωπικό φεστιβάλ Stellafest θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές εμπειρίες με διάφορους καλλιτέχνες, για την υποστήριξη του Εθνικού Δικτύου για τον τερματισμό της ενδοοικογενειακής βίας (NNEDV). Τα βραβεία περιλαμβάνουν μια εικονική επίσκεψη στο στούντιο της Stella McCartney καθώς και ένα υπογεγραμμένο φόρεμα από την ίδια την σχεδιάστρια, ένα μάθημα μαγειρικής με την Kelis και ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο του βιβλίου "More Myself" της Alicia Keys μαζί με μια συνομιλία 10 λεπτών με την τραγουδίστρια.

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν αναλυτικά τα events εδώ