ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα αντιμετωπίσεις τις πανάδες τώρα το καλοκαίρι

Πώς θα αντιμετωπίσεις τις πανάδες τώρα το καλοκαίρι

Πώς θα αποφύγεις τις πανάδες;

Οι πανάδες δεν είναι ένα “καλοκαιρινό θέμα”. Είναι κάτι που εντείνεται το καλοκαίρι αλλά πρέπει να σε απασχολεί όλο το χρόνο. Επίσης, οι περισσότερες εντατικές θεραπείες κατά των πανάδων είναι θεραπείες που γίνονται χειμώνα οπότε και μπορείς να περιορίσεις την έκθεσή σου στον ήλιο. Αυτό που πρέπει πρώτα από όλα να κάνεις είναι να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τον ήλιο για ν αμην εμφανιστούν οι πανάδες. Άπαξ και εμφανιστούν τότε αρχίζουν τα δύσκολα....

Για να με ρωτάς λοιπόν τι θα κάνεις για τις πανάδες τότε μάλλον δεν με άκουσες που φωνάζω τόσο καιρό, δεν έβαλες όσο αντηλιακό όσο έπρεπε και έκατσες στον ήλιο με τις ώρες.

Είναι προτιμότερο να είσαι για λίγο αστεία στη θάλασσα παρά να είσαι αστεία με μία πανάδα που σε κάνει να μοιάζεις με πρωταγωνιστή στις άγριες μέλισσες. Έχουμε λοιπόν πρώτο από όλα το αντηλιακό. Έπειτα, δεδομένης της εποχής που μας περιορίζει, έρχονται οι λευκαντικοί οροί.

Έχουμε μιλήσει για αυτούς και θα πρέπει να τους χρησιμοποιείς συνέχεια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα ή και παραπάνω. Όχι, δεν θα δεις άμεσα αποτέλεσμα. Δεν θα δεις άμεσα αποτέλεσμα ούτε τον χειμώνα. Οι πανάδες είναι επίμονες αλλά το καλό είναι πως μπορείς να τις σβήσεις σχεδόν τελείως και στο λέω εγώ που τα κατάφερα. Θες λοιπόν ένα αντηλιακό με SPF 50 και έναν καλό ορό για τώρα και να τα φοράς Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.: Μην κάνετε αυτό το λάθος όταν φύγετε για διακοπές