ΓΥΝΑΙΚΑ

Θα ξαναμπούμε καραντίνα; 5 λάθη που δεν πρέπει να κάνει μία γυναίκα

Θα ξαναμπούμε καραντίνα; 5 λάθη που δεν πρέπει να κάνει μία γυναίκα

Ακούς και εσύ πως έρχεται δεύτερο lockdown; Για αυτό δεν πρέπει να επαναλάβεις τα ίδια λάθη

Ήδη από τον Μάρτιο του 2020, όλοι μας έχουμε πια συνειδητοποιήσει ότι οι ζωές μας αλλάζουν δραματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ξεχάσουμε πράγματα, δραστηριότητες και συνήθειες που θεωρούσαμε τόσο, μα τόσο δεδομένα και φυσιολογικά. Ο άνθρωπος βέβαια, επειδή είναι προσαρμοστικό ον, και ευτυχώς να λέμε, προσπαθεί με όσα μέσα –και κυρίως υπομονή και δύναμη- διαθέτει, να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις της νέας αυτής πραγματικότητας.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο, υπάρχει διασπορά στην κοινότητα-όχι δεν μπήκε μέσα μου ο κύριος Σήψας μηδέ ο κύριος Μαγιορκίνης- και τα κρούσματα σε καθημερινή βάση ξεπερνούν τα 100 (κατά πολύ μη σου πω).

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ενός δεύτερου lockdown-όχι δεν μιλάω με τον Πρωθυπουργό απλώς ενημερώνομαι από τα Μέσα όπως κι εσύ-, εξέλιξη που μόνο ευπρόσδεκτη δεν μπορείς να την πεις, αλλά… και τι να κάνεις; Και ακριβώς επειδή θα συμμορφωθείς για το καλό όλων, και ίσως ξαναβάλεις σε προσωρινό pause τη ζωή σου για να ηρεμήσει η κατάσταση και να ελαττωθεί το ιικό φορτίο-τα μάθαμε μετά από τόσο καιρό- σου έχω ετοιμάσει ένα θέμα-λουκούμι, με όλα αυτά τα λάθη που έκανες στην πρώτη καραντίνα, και δεν θα πρέπει να επαναλάβεις στην επόμενη.

Δες τα λάθη εδώ