ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Με παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας στην κηδεία της 40χρονης ο ανήλικος γιος της

Μενίδι: Με παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας στην κηδεία της 40χρονης ο ανήλικος γιος της

Η κηδεία της 40χρονης έγινε χθες, Σάββατο, στο χωριό από όπου κατάγεται, στην Αλβανία

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την 40χρονη Ενκελέϊντα που δολοφόνησε ο εν διαστάσει σύζυγός της στο Μενίδι.

Η κηδεία της 40χρονης έγινε χθες, Σάββατο, στο χωριό από όπου κατάγεται, στην Αλβανία. «Προερχόταν από μια οικογένεια πολύ καλή», ανέφερε ένας από τους φίλους της οικογένειας της 40χρονης.

Παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας για να παραστεί ο ανήλικος γιος στην κηδεία της μητέρας του

Σύμφωνα με το MEGA, στην κηδεία της μητέρας του παρέστη και ο ανήλικος γιος της, ύστερα από παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας, καθώς ήταν τέτοιο το μίσος του 50χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, που δεν τον άφηνε να πάει στην κηδεία της μητέρας του.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

Δολοφονία στο Μενίδι: Τη Δευτέρα η απολογία του 50χρονου

Πάντως, ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και τη Δευτέρα θα απολογηθεί.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.