ΓΥΝΑΙΚΑ

Το «Άλμα Ζωής» δίνει ελπίδα, πίστη και έμπνευση σε όλες τις γυναίκες

Το «Άλμα Ζωής» δίνει ελπίδα, πίστη και έμπνευση σε όλες τις γυναίκες

9 γυναίκες φορούν «Το Ρούχο της Ζωής»

Ένα εκπληκτικό project υλοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με αφορμή τον μήνα Οκτώβρη, που είναι ο Μήνας για την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού σε όλο τον κόσμο.

Ο σύλλογος προέβη σε μια άκρως πρωτότυπη κίνηση για να στείλει και φέτος το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που νοσούν. Εννέα γυναίκες φορούν «Το Ρούχο της Ζωής», ένα ρούχο σχεδιασμένο από την jewelry artist Σοφία Ζαράρη, που συμβολίζει την αισιοδοξία, τη δύναμη, την υπερηφάνεια, την ελπίδα, την πίστη στον εαυτό μας και στο υπέροχο αύριο που έρχεται.

Το project με τίτλο «Το Ρούχο της Ζωής -The Nine Muse Project/Εννέα Μούσες», απεικονίζει 9 γυναίκες-μέλη του συλλόγου «Άλμα Ζωής» φορώντας ένα εικονικό ρούχο που συμβολίζει τη ζωή και στέλνει ένα μήνυμα αγάπης σε όλες τις γυναίκες που νοσούν. Φωτογραφημένες σε αγαπημένα τους σημεία, μέσα από τον φακό του φωτογράφου Τάσου Βρεττού , οι γυναίκες αποδεικνύουν πως αναμετρήθηκα με την ασθένεια, δίχως ο φόβος να τις καθηλώσει, και βγήκαν νικήτριες. Είναι αυτές οι γυναίκες που κατάφεραν συνειδητά να αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι για να αγγίξουν και πάλι το φως και τη χαρά της ζωής.